Ana Sayfa EREĞLİ 7 Mayıs 2023 771 Görüntüleme

YAZLIK VE BELCEAĞAÇ MAHALLELERİNDE CHP VE HALİL ERCAN RÜZGARI

CHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan mahalle ziyaretlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Ercan’ın bugün ki, durağı Yazlık ve Belceğaç Mahalleleri oldu.

CHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, Ereğli’de sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmamak için mahalle ziyaretlerini yoğun bir program eşliğinde sürdürüyor. Ercan, gece gündüz demeden sürdürdüğü mahalle ziyaretlerinin bugün ki durağı da Yazlık ve Belceağaç oldu. Ercan’ın mahalle ziyaretlerine CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Saadet Partisi Başkan vekili Yusuf Alagöz, CHP Meclis Üyeleri, Parti yönetimi de eşlik etti.

“YAZLIK MAHALLESİ MİTİNG HAVASINDA”

Mahalle ziyaretleri kapsamında bugün ilk durağı Yazlık Mahallesi olan Ercan’a mahalle sakinleri büyük bir ilgi gösterdi. Miting havasında gerçekleşen ziyarette mahalle sakinlerine seslenen Ercan, Ereğli’nin sorunları, yapılması gerekenler, Yazlık Mahallesi’nin doğalgaz sorunları gibi konularda mahalle halkını bilgilendirdi.

Ercan ayrıca 14 Mayıs günü CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve milletvekilliği noktasında da CHP’ye destek isteyerek, yüce meclise giderek Ereğli ve Konya bölgesine hizmet etmenin onurunu yaşayacağını belirtti.

Yazlık Mahallesi’nde gerçekleşen ziyaret sonrası Belceağaç Mahallesi’ne geçen Ercan, burada da vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile kahvehanede bir araya gelen Ercan, mahalle sakinlerinden destek isteyerek artık değişim zamanının geldiğinin altını çizdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster