Ana Sayfa TÜRKİYE 7 Mayıs 2023 800 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul mitingi nerede saat kaçta olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli seçimleri kapsamında İstanbul’da miting düzenleyecek. 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek genel seçimler öncesinde seçmenleriyle İstanbul mitinginde buluşacak olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan İstanbul miting tarihi ve saati netlik kazandı. Peki, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede olacak?” İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul mitingi hakkında tüm merak edilenler.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İstanbul’da düzenlenecek miting, 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde yapılacak.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 7 Mayıs Pazar günü Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek miting için ulaşım rehberi hazırladı.
İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, “Yüzyılın Mitingi” hedefiyle gerçekleştirilecek Büyük İstanbul Mitingi için Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ndeki çalışmalar aralıksız devam ediyor.
İstanbul mitingi için vatandaşların alana rahatlıkla erişebilmesi adına ulaşım rehberi yayımlandı.
Bu kapsamda, 7 Mayıs Pazar günü düzenlenecek miting için 39 ilçeden 10 bin otobüs hareket edecek. Her ilçede otobüsler, ilçe başkanlıklarının belirlediği noktalardan kalkacak.
Alana Marmaray ile gelmek isteyenler Yeşilyurt-Yeşilköy durağında inecek. Buradan miting alanına kısa aralıklarla sık sık ücretsiz ring seferleri yapılacak.
Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’nı tercih edecek olanlar, G-1 ve G-2 kapılarından yaya olarak miting alanına ulaşabilecek.
Son hafta ise Cumhurbaşkanı, İstanbul’un ilçelerine ağırlık verecek. 11-12-13 Mayıs’ta İstanbul ilçelerinde miting yapacak.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster