Ana Sayfa EREĞLİ 7 Mayıs 2023 1019 Görüntüleme

“ Ata toprağıma 41 kere Maşallah “

Ereğli’nin mahalleleri Kamışlıkuyu,Aşağı Göndelen ve Yukarı Göndelen’de ata toprağı hemşehrileriyle buluşan Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan süslenen traktörler ile kurbanlar,çiçeklerle,havai fişeklerle muhteşem bir coşkuyla karşılandı.

Mahalle sakinlerini selamlayarak konuşma yapan Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun şunları söyledi;”Maşallah,Maşallah,Maşallah Kamışlıkuyu ‘ya. Bizler ne zaman Kamışlıkuyu’ya gelsek hep coşkuyla karşılaşıyoruz ama bu sefer farklı. Bu sefer coşkunun dozu çok daha fazla, bunun sebebiyse sizin evladınız,bu toprakların çocuğu Burhanettin Sevencan’ı Ankara’ya göndereceğimizin işaretidir”dedi. Milletvekili adayı Sevencan’ın Ak Parti Genel merkezinin hukuk müşaviri aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatlığı görevini yürüttüğünü olduğunu ifade ederek “ Bizler 21 yıllık Ak Parti iktidarımıza Kamışlıkuyu ‘muza , Ereğli’mize,ülkemize birçok hizmeti sığdırdık. Kıymetli hemşerilerim sizlerden Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek istiyoruz. Özellikle Kamışlıkuyu ‘dan Konya Milletvekili adayımız Burhanettin Sevencan ‘a 14.Mayıs’ta güçlü bir destek istiyoruz “ dedi ve Zübeyir Dursun Kamışlıkuyu sakinlerine sordu;

” Evladınız Burhanettin Sevencan’ı milletvekili olarak 14 Mayıs’ta Ankara’ya göndermeye var mısınız? “sorusuna ,Kamışlıkuyu sakinlerinden büyük bir coşkuyla “ Varız “ yanıtı geldi.

“Kamışlıkuyu ‘ya 41 kere Maşallah “diyerek konuşmasına başlayan Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan ise ata toprağında hemşehrilerine şöyle seslendi;” Bir maşallah da bizleri yolda karşılayan sıfır traktörlerinize. Malumunuz önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim vatanımız için artık bir beka seçimi haline geldi. Ben hizmet için bu yola çıktım. Sizleri ise bu süreçte arkamda bir güç olarak hissediyorum. Daha müreffeh yarınlarına için birlikte çalışacağımıza inancım tam. Bir çoğunuzu seçim ofisimizde ,yanımızda yöremizde görüyorum ve bundan çok mutluyum. Kamışlıkuyu ata toprağım ve bu mahallenin toprak yollarında çok zamanımız geçti. Embe basma tulumbalarla yüzümüzü yıkardık yani su da yoktu. Ama Allah’a çok şükür Ak Parti iktidarımız 21 yılda birçok ilke imza attı, bir çok hizmet yaptı. Yerel yönetimle de yapılan hizmetleri perçinledik. Bundan sonra da durmadan yolumuza devam ederek hizmet ve eser siyasetini sizlerle el ele vererek gerçekleştireceğiz. Ben sizin evladınızım ve kendimi sizlere emanet ediyorum”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Burhanettin Sevencan vatandaşları dinledi. İstekleri tek not aldı.

Kamışlıkuyu,Aşağı Göndelen ve Yukarı Göndelen’de Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan’a gösterilen yoğun ilgi dikkat çekerken,objektiflere samimi görüntüler yansıdı. Her üç mahallede sakinler ise “ Sevencan seninleyiz. Seni meclise göndereceğiz. 13.Cumhurbaşkanımız ise Sayın Erdoğan “ diyerek destek sözü verdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster