Ana Sayfa EREĞLİ 4 Mayıs 2023 827 Görüntüleme

Sevencan,”Vatanımız ve Milletimiz için Birlik Beraberlik Zamanı “

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan,beraberinde İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Meclis üyeleri ve Teşkilat mensuplarıyla Ereğli Belediyesini ziyaret etti.

Belediye çalışanlarına ‘Kolay gelsin’ diyerek, Belediyedeki birim müdürleri ile çalışanlarla bir araya geldi.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun “Milletvekili adayımızı tanıyorsunuz. Burhanettin Sevencan Ereğli’mizin bağrından çıkan değerli bir isim. Sizlerin destekleriyle inşallah Meclise gönderelim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a ve Milletvekili adayımıza kıymetli dertlerinizi bekliyoruz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum “dedi.

Belediye çalışanları tarafından güler yüzle karşılanan Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan ise ; “El ele vererek, gönül birliği yaparak bu kadim şehre birlikte hizmet edelim inşallah. Muradımıza ulaşır ve mecliste bu güzel şehrimizin sesi soluğu olursak başaramayacağımız hiç bir zorluk yoktur. Hemşehriniz olarak desteklerinize talibim. Mesai saatinde güler yüzünüzle muhabbetinile bizleri karşıladınız. Allah işinizi kolay kılsın. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki, 14 Mayıs’ta Milletvekilliği seçimiyle birlikte Cumhurbaşkanımızı da seçeceğiz. Cumhur İttifakı Adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a ülkemizin istikrarı için muazzam bir destek sağlayalım. 13.Cumhurbaşkanımız olarak Sayın Erdoğan ülkemizi şaha kaldıracak hizmetlerine devam etsin inşallah ”dedi.

Belediye çalışanlarına ise Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan ‘a çıkmış olduğu bu yolda başarı dilediler.

Ziyaret sonunda günün anısına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile çektirilen hatıra fotoğrafı kayıtlara geçti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster