Ana Sayfa EREĞLİ 30 Nisan 2023 858 Görüntüleme

GENÇLERİN TERCİHİ HALİL ERCAN

CHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ercan, akşam saatlerinde Ereğli’deki kafeleri ziyaret ederek gençlerle buluştu. Ercan’ı karşısında gören gençlerde Ercan’a büyük bir teveccüh göstererek, destek vereceklerini kaydetti.


Ereğli’nin sevilen iş insanı ve CHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, CHP Konya Milletvekili Adayı Kamil Bülbül Okuyucu ile birlikte Ereğli’de yer alan kafeleri gezerek gençlerle bir araya geldi. Ziyarete CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, CHP Meclis Üyeleri, Parti Yönetimi ve çok sayıda partili de eşlik etti.


Ereğli’de yer alan kafelerde gençlerle bir araya gelen Ercan, büyük bir sevgi ile karşılaştı. Ercan’ın gençler ve eğitime verdiği önemi bilenler Ercan’ı ayakta karşılayarak Ereğli adına yaptıkları için Ercan’a teşekkür ettiler. Ereğli’de Ercan’ın meclise gitmesi için gençler olarak organize olduklarını ve tercihlerinin Halil Ercan’dan yana olduğunu kaydeden çoğu genç Ereğli’yi ve Konya’yı en iyi şekilde temsil edecek ismin Halil Ercan olduğuna vurgu yaptılar.


Gençlerin göstermiş olduğu sevgi ve ilgiden dolayı mutluluğunu gizleyemeyen Ercan da, Ereğli’de gençler için birçok proje yaptığını, gençlerin eğitimi ve öğretimi noktalarında çalışmaların hala devam ettiğini ve Ereğli’de gençler için yapacağı daha çok çalışmaların olduğunu ifade ederek, Ereğli gençliğinin hep bir ağızdan kendisine teveccüh göstermesinden mutlu olduğunu kaydetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster