Ana Sayfa VEFAT EDENLER 30 Nisan 2023 950 Görüntüleme

30.04.2023 Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Durdane BOZDEMİR

Aslen; Ayrancı / Böğecik köyünden olup. Halen Yenibağlar mahallesinde ikamet eden, Selim kızı, Mehmet Bozdemir eşi, Selim ve Özlem anneleri Durdane BOZDEMİR. Cenazesi; 30.04.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ayrancı/Böğecik köyü mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Faruk ERDEN

Aslen;Selanik muhacirlerinden olup. Halen Ereğlide ikamet eden, Nazif ve Fikriye Erden oğlu, Nuriye Erden eşi, Mustafa ve Melih Erden babaları, Hacı Mutahir mahallesi Muhtarı, Çarşı esnaflarından Terzi Faruk ERDEN. Cenazesi; 30.04.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ümit KOCAGİL

Aslen; Ereğlili olup. Halen İstanbulda ikamet eden, Merhum Tevfik ve Cahide Kocagil kızı, Ümit KOCAGİL. Cenazesi; 30.04.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip İstanbulda defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster