Ana Sayfa EREĞLİ 25 Nisan 2023 125 Görüntüleme

Sevencan’a Ana ocağında Muhteşem Karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına kesilen kurbanla ve dualarla başlangıç yapan Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan ilk mahalle toplantısını annesinin mahallesi olan Hacımemiş mahallesinden başlattı.

Ayağına kurban kesilen ve havai fişeklerle,Çiçeklerle muhteşem bir kalabalık tarafından karşılanan Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan’a Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Meclis Üyeleri eşlik etti.

Hacımemiş mahallesi sakinlerinden oluşan muhteşem bir kalabalık tarafından karşılanan Milletvekili adayı Sevencan,” Bu teveccühünüze layık olacağız . Sizleri Ankara’da Yüce Meclisimizde layıkıyla temsil edeceğiz. Gösterdiğiniz bu uygun ilgiye alakaya ve sevgiye çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun “ diyerek yaptığı konuşmada Ak Partinin hem Konya’daki 15 Milletvekili adayı için hem de Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun Hacımemiş mahallesi sakinlerine gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür etti ve Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan’a destek isteyerek mahalle sakinlerine seslendi ve “ Milletvekili adayımız Av.Burhanettin Sevencan’ı Allah’ın izniyle ve kıymetli desteklerinizle meclise gönderelim. Şu muhteşem kalabalık, ilgi ve sevgi karşısında görüyorum ki , Hacımemiş mahallemiz kararını şimdiden vermiş, Allah hepinizden razı olsun “dedi.

14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin de yapılacağını özellikle vurgulayarak mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılında 13.Cumhurbaşkanı olarak ilk turda seçilmesi için destek istedi.

Hacımemiş mahallesi sakinleri ise “ Gönlümüz de desteğimiz de sizinle yolunuz daima açık olsun “dediler.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster