Ana Sayfa EREĞLİ 17 Nisan 2023 840 Görüntüleme

Zübeyir Dursun’dan Kadir Gecesi Mesajı

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları dile getirdi ;

“ Kur’an-ı Kerim’in ilk kez Cebrail tarafından Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (s.a.v.) indirildiği gece olarak kabul edilen ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi İslam Alemi için önemli bir fırsattır.

Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken  ayrılık hüznü ile günahlardan sıkıntılardan kurtuluş ümidini bir arada yaşadığımız bu mübarek kadir gecesinde Rahman katında dualarımız  kabul olsun. Bu gece  semaya açılan ellerin boş dönmeyeceği inancı ve umuduyla bu mübarek gecenin hürmetine Mevlam tüm dünyaya olduğu gibi ülkemize,  vatanımıza, devletimize ve Aziz milletimize de huzur,esenlik,bolluk ve bereket nasip etsin.

Geçirdiğimiz zor zamanlarda yakaladığımız birlik,beraberliğimiz,kardesligimiz ve dayanışmamız tüm zamanlarda devam etsin,niyazım o dur. Af kapılarının sonuna kadar açıldığı ve mükafatların sonuna kadar verildiği bu gece dualar ve tövbeler kabul edilirken, kalplerimizin ,duygularımızın ve düşüncelerimizin ,davranışlarımızın bir muhasebesiyle ve Rabbimin rahmet ve mağfiret kapısından boş dönmeyeceğimiz ümidi ile  semaya yükselen dualarımız kabul olsun inşallah. Yer yüzünde bulunan İslam coğrafyasındaki bütün Müslümanların Kadir Gecesinin fevzini dua ederek alacakları maneviyatı doyumsuz bu gecede gönül dünyamız aydınlanacak ve iyilik ,hoşgörü,anlayış,yardımlaşma ve sevgi dili hayatımıza daha çok hakim olacak. On Bir Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznü yanında Kadir Gecesine kavuşmanın sevinciyle bütün İslam aleminin ve kıymetli hemşerilerimin  Kadir Gecesini tebrik ediyor, daima huzur ve esenlik diliyorum”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster