Ana Sayfa EREĞLİ 16 Nisan 2023 951 Görüntüleme

MEMLEKET PARTİSİ KUTÖREN, BELKAYA VE KUZUKUYUSU’NDA

Memleket Partisi Konya Milletvekili adayı Ersin Candan, seçim çalışmaları kapsamında Kuzukuyusu, Kutören ve Belkaya Mahallelerini ziyaret etti.

Memleket Partisi Konya Milletvekili adayı Ersin Candan, Memleket Partisi Konya Milletvekili adayı Mahmut Elihayrat, Memleket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Haluk Ümit Elihayrat ve parti yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında Kuzukuyusu, Kutören ve Belkaya Mahallelerini ziyaret ettiler.
Mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Memleket Partisi Konya Milletvekili adayı Ersin Candan, “Aday sıralamasında Ereğli’ye verilen değerin ve örneğin göstergesi olarak Memleket Partisi Ereğlili iki ismi ön sıralara yazan tek parti oldu. Bizler de, bu değerin gereğini yerine getireceğiz ve sizlere verilen bu değer ile sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

-“Çiftçiyim, Sizi En İyi Ben Anlarım”-

Çocukluğundan bu yana toprakla ve çiftçilikle uğraştığını belirten Ersin Candan, “Ben de sizler gibi yıllardır çiftçilik yapıyorum. Sizlerin tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunlarınızı en yi ben anlarım ve sorunlarınızı da yakından biliyorum. Sulama konusunda yaşadığımz sorunları, girdi maliyetlerini ve hasat dönemindeki fiyat belirsizliklerinin üreticiyi nasıl yorduğunu biliyorum.

Tarım ve hayvancılık alanında yaşanan tüm sorunların yüce mecliste dile getirilmesi ve çözümü yolunda adımlar atılması için sizlerden destek istiyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster