Ana Sayfa EREĞLİ 15 Nisan 2023 873 Görüntüleme

EREĞLİ ESNAFI HALİL ERCAN’I BAĞRINA BASIYOR

ECHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, aralıksız olarak devam ettiği esnaf ziyaretlerinde esnafın sevgisi ve yoğun ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor.

Ereğli’nin sevilen iş insanı ve CHP 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş ve yönetimi, CHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Tevfik Fikret İvgen, Saadet Partisi İlçe Başkan Vekili Yusuf Alagöz ile birlikte esnaf ziyaretlerini yoğun şekilde sürdürüyor.

Esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Ercan, tüm çabasının Ereğli için olduğunu ve mücadelesini de o yönde verdiğini kaydetti.

Esnaflar gösterdiği yoğun ilginin yanında seçilebilecek sırada Ereğli’yi temsil edecek kişinin Halil Ercan olduğunu sürekli olarak dile getirerek, Ercan’ı destekleyeceklerini belirttiler.

“ESNAF ZİYARETİ SIRASINDA EREĞLİSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ”

Yaptığı esnaf ziyaretleri kapsamında sıkılmadık el bırakmamaya özen gösteren Ercan, uzun çarşı esnafını ziyaret ettiği sırada Ereğlispor Yöneticilerinden terzi Mehmet Tunç tarafından Ercan’ın isminin yazılı olduğu forma kendisine takdim edildi.

Forma takdiminden dolayı çok mutlu olan Ercan, terzi Mehmet Tunç’a ayrıca teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster