Ana Sayfa EREĞLİ 11 Nisan 2023 1186 Görüntüleme

MEMLEKET PARTİSİNDEN GÖRKEMLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI

Memleket Partisi Konya 2. Sıra milletvekili adayı Ersin Candan, düzenlediği iftar yemeği ve aday tanıtım toplantısında yüzlerce vatandaşla bir araya geldi.

Bolkar Düğün Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısı ve iftar yemeğine Memleket Partisi kurucularından Parti Meclisi üyesi ve Memleket Partisi Konya 1. Sıra milletvekili adayı Ömer Özdoğan, Memleket Partisi Konya 2. Sıra milletvekili adayı Ersin Candan, Memleket Partisi Konta 3. Sıra milletvekili adayı Mahmut Elihayrat, Memleket partisi Ereğli İlçe Başkanı Haluk Ümit Elihayrat, Memleket Partisi Emirgazi İlçe Başkanı Bayram Başol, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Memleket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Haluk Ümit Elihayrat, Muharrem İnce’nin Ereğli’ye selamlarını getirdiğini ifade etti.

-Ersin Candan: “Ereğli’nin Hakkını Alacağım”
Memleket Partisi Konya 2. Sıra milletvekili adayı Ersin Candan, yaptığı coşkulu konuşmada Ereğli’nin hakkını savunacağını ifade etti. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Candan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanı adayımız ve genel başkanımız Muharrem İnce’nin Ereğli’ye verdiği değeri gördünüz. Biz de Ereğli için daha fazla çalışacağız. Ereğli artık yerinde saymayacak, yerinde durmayacak. Bu süreçte sizlerin de desteğini bekliyorum. Desteklerinizle meclise gittiğimde Ereğli hak ettiği değeri alacak. Ereğli’nin hakkını alacağım” dedi.

Memleket Partisi Konya 3. Sıra milletvekili adayı Mahmut Elihayrat ise konuşmasında şunlara yer verdi: “Genel başkanımız Muharrem İnce tarafından başlatılan Memleket Hareketi, Ereğli’nin adaylarına ilk sıraları vererek Ereğli’ye verdiği önemi göstermiştir. Genel başkanımızın geçmişten gelen deneyimleri ile, İlçemizin ve ülkemizin üreticisinin, hayvancısının sorunlarına çözüm bulacak politikalar üreteceğiz” dedi.

Memleket Partisi Konya Milletvekili Adayı Ömer Özdoğan ise konuşmasında, genel başkan Muharrem İnce’nin Ereğli’ye gereken değeri verdiğini söyledi ve Ereğli’den 2 isime ilk sıralarda yer verdiğini anımsattı. Ereğli’nin sağlık ve ekonomik sorunlarını yakından bildiklerini ifade eden Özdoğan, “İnşallah Memleket Partisi iktidarında bu sorunlar çözülecek. Ülkemiz bir deprem ülkesi ve genel başkanımızın da depremlerde olası risklere karşı bir projesi var. Marmara bölgesinde yoğunlaşan sanayinin, olası bir depremle yıkılması durumunda Türkiye’nin varlığı tehlike altında kalır. Genel başkanımız, Marmara bölgesinde yoğunlaşan sanayinin ir kısmını bu bölgeye taşımayı hedefliyor. Marmara havzasındaki sanayinin bu bölgeye taşınması demek, bölgenin ekonomik olarak şaha kalkması demektir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster