Ana Sayfa VEFAT EDENLER 7 Nisan 2023 997 Görüntüleme

07.04.2023 Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


Vefat Eden – Sabriye ÖZEN

Aslen; Ereğlili olup. Halen Hacı Memiş mahallesi Koraş mevkiinde ikamet eden. Merhume Muhsin ve Cansever kızı, Necmi ve Birsel kardeşleri, Yasemin annesi, Sabriye ÖZEN. Cenazesi; 07.04.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Zeliha ERZURUM

Aslen; Ereğlili olup. Halen İstanbul’ da ikamet eden. Kadir Erzurum kızı, Meliha, Ahmet, Abdurrahman ve Mehmet kardeşleri, Zeliha ERZURUM. Cenazesi; 07.04.2023 tarihinde İstanbul’ da defnedildi.

Vefat Eden – Selma DEMİRYAY

Aslen; Niğdeli olup. Halen Ereğli’ de Cami Kebir mahallesinde ikamet eden. İsmail İnkaya kızı, Mustafa İnkaya ablası, Muhammet Demiryay eşi Selma DEMİRYAY. Cenazesi; 07.04.2023 tarihinde cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Muammer KOÇ

Aslen; Yeniköy mahallesinden olup. Halen Namık Kemal mahallesinde ikamet eden. Murat, Mustafa, Doğan Koç ve Müteahhit İlkay Yılmaz yeğeni, Medine’ de görev yapan Berber Soner Koç oğlu Muammer KOÇ. Cenazesi; 07.04.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Cahı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – İlknur BABACAN

Aslen; Ereğlili olup. Halen Çömlekçi mahallesinde ikamet eden. Pazarcı esnaflarından Ali Babacan eşi, İbrahim ve Emrah anneleri, Eczacı Kalfası Mehmet Aybar ablası İlknur BABACAN. Cenazesi; 07.04.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Cahı mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster