Ana Sayfa VEFAT EDENLER 5 Nisan 2023 537 Görüntüleme

05.04.2023 Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Cennet BERBERGİL

Aslen; Halkapınar / Dedeli mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de çömlekçi mahallesinde ikamet eden. Merhum Cemil Berbergil eşi, Cennet BERBERGİL. Cenazesi; 05.04.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip İvriz mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hediye KAYMAZ

Aslen; Emirgazili olup. Şükrü ve Fadimana Kaymaz kızı, Sami Öz eşi, Bahattin, Gökhan ve Emine anneleri Hediye KAYMAZ. Cenazesi; 05.04.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Emirgazi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Naime MIH

Aslen; Karapınar / Oymalı mahallesinden olup. Memduh Mıh eşi, Mehmet, Ferit ve Feridun anneleri, Naime MIH. Cenazesi; 05.04.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Furkan KAFALI

Aslen; Ereğlili olup. Halen Yenibağlar mahallesinde ikamet eden, Samim ve Emine oğlu, Nursel ve Gülbahar kardeşi Furkan KAFALI. Cenazesi; 05.04.2023 tarihinde Saat;11:00’de Yenibağlar merkez camiinden alınarak Yenibağlar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – İbrahim KAHRAMAN

Aslen; Taşağıl mahallesinden olup. Halen Manavgat´ ta ikamet eden. Hatice, Alaaddin, Ayşe ve Nurettin kardeşleri merhum Fehmi oğlu, İbrahim KAHRAMAN. Cenazesi; 05.04.2023 tarihinde öğleden sonra Antalya / Manavgat´ ta defnedildi.

Vefat Eden – Halil İbrahim DOĞRUSOY

Aslen; Ereğlili olup. Halen Barbaros mahallesi Karaman yolu üzerinde ikamet eden. Muttalip oğlu Halil İbrahim DOĞRUSOY. Cenazesi; 05.04.2023 tarihinde öğleden sonra Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster