Ana Sayfa EREĞLİ 28 Mart 2023 217 Görüntüleme

DURSUN, EREĞLİ 36 İLDEN BÜYÜKTÜR

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, 13. Dönem Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ereğli’deki konuşmalarını eleştirdi.

Dursun, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.donem Milletvekilliği genel seçimlerinde Millet İttifakının adayı olarak Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu her hafta  Salı günleri yapılan partisinin grup toplantısını bu Salı Ereğli’de gerçekleştirdi.

Grup toplantısında Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu  gaf üstüne gaf yaptı ve ilçeden ayrıldı.

Ereğli’yi kasaba olarak niteleyen ardından Konya’nın Hollanda’dan büyük bir ülke olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu’na Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun şunları söyledi ;” Bir ülkeyi yönetmeye talip isen Bay Bay Kemal, öncelikle ülkemizin fiziki, coğrafi haritasını bilerek yola çıkacaksınız. Neresi kasaba, neresi il olduğunu ,ülke içinde ülke olmayacağını bileceksiniz. Ereğli’ye gelip de 150 Bin nüfuslu bugün birçok  ilden büyük bu muhteşem ilçemizi kadim kasaba diye nitelendirmeyeceksiniz. Konya Türkiye’nin sayılı Büyükşehirlerinden biri olup ,Ereğli ‘miz bunun cevabını sandıkta verecek.Bay Bay Kemal gaflarınla tarihe geçeceksin. Dahası Konya Hollanda’dan büyük bir ülke dersen ,bu milletle dalga geçmiş oluyorsun. Bir de çıkıp Cumhurbaşkanlığına adayım diyerek Ereğli’den ,Ereğli’nin gençlerinden oy istiyorsun. Yalan ve safsatalarla Ereğli’ye geldin ,gelirken keşke projelerinle gelseydin. Sabah saatlerinde ılık güneşli hava Kılıçdaroğlu’nun Ereğliye geleceği saatlerde  yerini fırtınaya bıraktı. Fırtınayla  Ereğliye gelen Kılıçdaroğlu gaflarıyla ilçeden ayrıldı.“ dedi.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ayrıca, “ Türkiye , Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile güçlü bir ülke. Bunu birileri Bay Bay Kemal’e hatırlatsın “
ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster