Ana Sayfa EREĞLİ 22 Mart 2023 107 Görüntüleme

DURSUN’dan 22 Mart Dünya Su Günü Mesajı

Susuz bir yaşamın düşünülemeyeceğini vurgulayan Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada suyun tasarruflu kullanımı ile ilgili  toplumsal bir mesaj verdi.

Küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak özellikle su kaynaklarının azalması tarımsal üretimde ve günlük hayatta kuraklıkla birlikte olumsuzlukları da beraberinde getireceğini vurgulayan Zübeyir Dursun, Suyun tasarruflu kullanımında  bireysel sorumlulukların yanında kamuda ise bu yönde önemli çalışmaların altına imza atıldığını ifade etti.

Özellikle tarımsal sulamada Su tasarrufu bağlamında  Ereğli için hayati öneme haiz bir proje olan ve titizlikle yürütülen kapalı sulama sistemi ile artık tarımda suyun daha tasarruflu kullanılacağının altını çizerek, Kapalı sulama sisteminin Ereğli adına önemli çalışmalardan biri olduğunu  ifade eden Dursun, ” Memleketimizin  her türlü sorununa el atan İktidarımızın Ereğli tarımına en önemli hizmetlerden biri de kapalı sulama sistemi projemizdir. Bu büyük proje tamamlandığında  Tarımsal sulamada suyun önemli ölçüde tasarruflu kullanımı sağlanacaktır “dedi.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun; “Özel yaşam alanlarında ve tarımda suyun tasarruflu kullanımı her bireyin bilincinde olması gereken önemli bir mevzudur. Yarınlarda su kıtlığı yaşayan ülkeler arasında olmamak adına gelecek nesillerin de  bu bilinçle  yetişmesi gerekmektedir “ diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster