Ana Sayfa EREĞLİ 19 Mart 2023 766 Görüntüleme

DR. İSMAİL YAVUZ, BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı Dr. İsmail Yavuz, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek, adaylık sürecine dair bilgiler aktardı.

Ereğli’ye başarılı bir şekilde hizmet eden ve Ereğli’ye sağlık noktasında birçok yatırım kazandıran bu başarısını meclise de taşımak isteyen Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı Dr. İsmail Yavuz, basın mensupları ile bir araya geldi.

Eva Pizza işletmesinde kahvaltılı toplantıda basın mensuplarını ağırlayan Yavuz, tüm basın mensuplarını bir arada gördüğü için mutlu olduğunu kaydetti.

Aday adaylık süreci ile ilgili de bilgiler aktaran Yavuz, hizmet etmeyi sürdürmek için bu yola çıktığını, Cumhur İttifakının seçimi kazanana kadar saha olmaya devam edeceğini, aday olmasa bile iktidar yürüyüşü için var gücüyle çalışacağını kaydetti.

Yavuz açıklamaların ardından basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirerek, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster