Ana Sayfa EREĞLİ 14 Mart 2023 679 Görüntüleme

Zübeyir DURSUN’dan Tıp Bayramı Mesajı

“ Mesleklerin en yücesi “

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun  14 Mart Tıp Bayramı  dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Zübeyir Dursun, “ Mesai mefhumu gözetmeden ‘önce insan sağlığı’ diyerek gece gündüz özveriyle çalışan bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyorum “dedi.
 
İnsan hayatının , canın emanet edildiği sağlık çalışanlarının yılın sadece bir gününde değil, her gün kıymetlerinin bilinmesi gerektiğini vurgulayan Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun şöyle devam etti;

“ Son dönemlerde özellikle son yıllarda hayatımızda cereyan eden örneğin Covit gibi ve en son yaşadığımız deprem afeti gibi  olumsuzluklar bizlere gösteriyor ki,sağlık her şeyin önünde geliyor. Dünyada en büyük mutluluk hiç şüphesiz sağlıklı  bir birey olmaktır. Sağlıklı birey ve Sağlıklı toplum sağlık çalışanlarımızın emeğinin eseridir.

İnsanların sağlığı ve huzuru için daima görev başında olup, fedakarca emek veren sağlık çalışanlarımızın  güvenliklerinden  hak ettikleri saygınlığa kadar çalışma hayatlarında ve sosyal yaşamlarında  şartları en üst seviyeye çıkarmak için çalışan İktidarımız sağlık çalışanlarımızın sorunlarının çözümü noktasında yoğun bir gayretin içinde olduğu gözle görülmektedir “diye konuştu.

“İnsanın sağlığı  için verdiğiniz emek ve fedakarlık için teşekkür ederim “diyen Zübeyir Dursun,” Şiddete maruz kalan ve görev başında şehit olan bütün sağlık çalışanlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyorum. İnsanlara sağlık dağıtan ve günün 24 saati görev başında olan bütün sağlık çalışanlarımıza başarılar diliyor,14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi.
 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster