Ana Sayfa VEFAT EDENLER 12 Mart 2023 1355 Görüntüleme

12.03.2023 Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Necati KARATEPE

Aslen; Halkapınar / Nernek mahallesinden olup. Musa oğlu Nevin eşi, Duygu, Burcu, Burçin ve Meryem babaları, Hasan, Hüseyin, Adem ve Zeynep kardeşleri, Sümerbanktan emekli Necati KARATEPE. Cenazesi; 12.03.2023 tarihin de öğlen namazına müteakip Ulu camiinden alınarak 500 Evler mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Mehmet CEYHAN

Aslen; Hortu mahallesinden olup. Halen Ereğlide ikamet eden. Osman Ceyhan oğlu. Şükran Ceyhan eşi, Osman Ceyhan, Ayla Bolat ve Burcu Saniyar babaları, Halil İbrahim Saniyar kayınbabası, Uğur Yiğit Bolat dedesi, belediye personeli Bahadır Kocadağ dayısı, belediyeden emekli Mehmet CEYHAN. Cenazesi; 12.03.2023 tarihin de öğlen namazına müteakip Ulu camiinden alınarak Zambasan mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster