Ana Sayfa EREĞLİ 5 Mart 2023 172 Görüntüleme

Zübeyir Dursun;” Berat Birliğimize Dirliğimize Vesile olsun”

“ Yaşanan deprem afetiyle birlikte milletçe  zor günler geçirdiğimiz fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde Berat Kandili umarım birlik ve beraberliğimizin perçinlenerek devam etmesine vesile olur. “diyen Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun yayınladığı mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak zor günlerin ancak Türk Milleti olarak dayanışma içerisinde aşılabileceğinin altını çizdi.

Dursun mesajında şunları dile getirdi;”Berat Kandili gibi böylesi mübarek günlerin feyzi başta ülkemizin ve milletimizin üzerine olsun. Yüce Milletimiz zor zamanlarda nasıl dayanışma içinde olunur tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Yaraları birlikte sarıp,birlikte iyileşeceğiz.”dedi.

Zübeyir Dursun şöyle devam etti;”  Af ve şükür vesilesi olan Mübarek Berat Kandili manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı mübarek bir gecedir. Bu mübarek gecenin  birlik,beraberlik ve kardeşliğimizin pekismesine vesile olması temennisiyle  milletimizin,İslam coğrafyasındaki Müslüman aleminin ve her zaman iyilikte yarışan kıymetli Ereğlili hemşehrilerimizin Berat Kandilini tebrik ediyorum “dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster