Ana Sayfa EREĞLİ 25 Şubat 2023 212 Görüntüleme

Etyemez ile Dursun Belkaya ve Kutören’de.

AFAD verilerine göre saat 13.27 sıralarında Niğde Bor merkezli yaşanan 5.3 şiddetindeki sarsıntı Ereğli merkez ve mahallelerini de etkiledi.

Ereğliye bağlı Belkaya ve Kutören Mahallelerinde meskenlerin hasar gördüğü tespit edilmiş olup, Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ,Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri Belkaya ve Kutoren’i ziyaret ettiler.

Etyemez ve Dursun,depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelerek hasar gören Belkaya Camii ile yaylalardaki depremden hasar gören meskenleri yerinde incelediler.

Hatay deprem bölgesinde günlerdir yardım ve ziyaretlerde bulunan Konya Milletvekili Etyemez ile İlçe Başkanı Zübeyir Dursun Belkaya ve Kutorende yaşanan sarsıntılardan dolayı hasar gören,panik ve kaygı yaşayan mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

#EreğliGündem #EreğliGündemGazetesi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster