Ana Sayfa VEFAT EDENLER 24 Şubat 2023 244 Görüntüleme

24.02.2023 Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Gülsüm YILDIRIM

Aslen; Bayburtlu olup. Halen Ereğli’ de Namık Kemal mahallesinde ikamet eden. Merhum İshak Yıldırım eşi, İbrahim, Musa, Merhum Ali Osman, Zelkif ve Akif Yıldırım anneleri, Gülsüm YILDIRIM. Cenazesi; 24.02.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – İlhami ERKEK

Aslen; Halkapınarlı olup. Halen Ereğli’de Üçgöz mahallesinde ikamet eden. Merhum Ömer ve Emine Erkek oğlu, Ali, Murat ve Seher Erkek kardeşleri İlhami ERKEK. Cenazesi; 24.02.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Halkapınar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ali TEZCAN

Aslen; Belkayalı olup. Ereğli’ de 110 Evlerde ikamet eden. Ahmet, Fazlı ve Mustafa babaları, buğday pazarı esnaflarından Ali TEZCAN. Cenazesi; 24.02.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Yenibağlar camiinden alınarak Yenibağlar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Halise KOÇ

Aslen; Ereğlili olup, Seydişehir Etibanktan emekli merhum İsmail Koç eşi, Ereğli Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerinden Murat Koç, Hemşire Nimet Çabuk ve Sema Yeşiltaş anneleri, öğretmen Adnan Çabuk kayınvalidesi Halise KOÇ. Cenazesi; 24.02.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster