Ana Sayfa EREĞLİ 23 Şubat 2023 166 Görüntüleme

“İLÇEMİZE, HAYIRLI OLSUN”

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ereğli Belediyesi birim müdürlüklerinde yapılan değişimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, yeni atanan birim müdürlerine hayırlı olsun dileklerini iletti ve Ereğli Belediyesinin üretken belediyecilik anlayışına katkıda bulunacaklarına inandıklarını belirtti.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: “Ereğli Belediye Başkanlık makamında belediye başkan yardımcığı ve birim müdürlerinde değişiklikler yapılmış ve aşağıdaki şekilde görevlendirmeler gerçekleştirilmiştir:

Yılmaz ERTAŞTAN – Başkan Yardımcısı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne; Hikmet AYGÖREN,

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne; Ramazan AYDIN,

Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne; Mehmet ARICAN,

Yazı İşleri Müdürlüğü’ne; Doğan KURNAZ,

Hal Müdürlüğü’ne; Ali Fuat YALÇIN

Tesisler Müdürlüğü’ne; Hüseyin ÖZKIR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne; Özgün MAVİ

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne; Şafak KÜÇÜKŞAHİN

olmak üzere teşekkül etmiştir.

Başta Belediye başkan yardımcımız Yılmaz Ertaştan olmak üzere, Birim Müdürlerimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını diler, Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Üretken Belediyecilik” anlayışına katkıda bulunmalarını ve çalışmalarında muvaffak olmalarını temenni ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster