Ana Sayfa EREĞLİ 23 Şubat 2023 277 Görüntüleme

HDU Medya’nın Genç Yöneticisi, Çalışma Alanlarını Büyütmeyi Hedefliyor

Konya’nın Ereğli ilçesinde web tasarım, sosyal medya yönetimi ve promosyon ürünleri üzerine faaliyetini sürdürdüğü işletmesinde genç girişimcilik örneğini sergileyen Hacı Deniz Ünal, sadece Ereğli’ye değil, Konya ve İç Anadolu Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’ye web tasarım ve promosyon ürünleri hizmeti veriyor.

1997 yılında Konya’nın Karapınar ilçesine dünyaya gelen ve genç girişimcilik örneğini sergilediği mesleğine nasıl başladığını anlatan Hacı Deniz Ünal; öğrenim hayatından sonra saha pazarlamasında çalışarak başladığı iş hayatını, yazılım şirketleri ile sürdürdüğünü söyledi.

Saha pazarlaması çalışmalarının ardından yazılım şirketlerinde çalışmaya devam ettiğini belirten Ünal, “Yazılım şirketlerindeki çalışmalarımın ardından 2022 yılında kurduğum Ereğli merkezli HDU Media isimli şirketimde, Konya başta olmak üzere tüm ülke geneline web tasarım, sosyal medya yönetimi ve promosyon ürünleri hizmeti veriyorum. Önümüzdeki yıllarda çalışma alanlarımızı genişleterek hizmet vermeyi planlıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster