Ana Sayfa TÜRKİYE 21 Şubat 2023 273 Görüntüleme

İstanbul Fatih’te Bina Çöktü

İstanbul Fatih’te 3 katlı metruk bina bir anda çöktü. Büyük bir gürültüyle çöken binayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İstanbul İtfaiyesi yaptığı açıklamada söz konusu olayda herhangi bir can kaybının yaşanmadığını belirtti.

İstanbul Fatih’te 3 katlı metruk bina bir anda çöktü. Hadım Odaları Sokak’ta büyük bir gürültüyle çöken binayı gören vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri binanın boş olduğunu belirledi. 
CAN KAYBI VEYA YARALI YOK
Ekipler olay yerine inceleme başlatırken İstanbul İtfaiyesi yaptığı açıklamada yaşanan olayda herhangi bir can kaybının yaşanmadığını belirterek “Fatih Katip Kasım Mahallesi Hadım Odaları Sokakta yer alan 3 katlı metruk binada çökme meydana geldi. Ekiplerimiz olay yerinde. Can kaybı yoktur.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster