Ana Sayfa VEFAT EDENLER 8 Şubat 2023 412 Görüntüleme

08.02.2023 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


Vefat Eden – Ahmet CARCI

Aslen; Halkapınar / Körlü mahallesinden olup. Halen Türbe mahallesinde ikamet eden, Merhum Akif Carci oğlu, Merhum Kuzumağa ve Merhum Cemal Carci kardeşi, Sanayi esnaflarından Erdal Kargın kayınbabası Ahmet CARCI. Cenazesi; 08.02.2023 tarihinde ikindin namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Züleyha KOYUNCU

Aslen; Kayserili olup. Halen Kahramanmaraş’ta ikamet eden. Kayserili Yaşar ve Şerife kızı Hasan ve Gökhan kız kardeşi Züleyha KOYUNCU. Cenazesi; 08.02.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Doğu Alagözlü mahallesindeki baba evinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Yaşar GÜLTEPE

Aslen; Erzurum / Hinis/ Alaca köyünden olup. Halen Ereğli’ de Doğu Alagözlü mahallesinde ikamet eden, Alettin Gültepe, Maşallah Gültepe, Aynur Karga babaları, Yaşar GÜLTEPE. Cenazesi; 08.02.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Çifte Şerefeli Saliha Hatun camiinden alınarak Zambasan mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hatice GÜNTÜRK

Aslen; Belkaya mahallesinden olup. Halen Aksaray’ da ikamet eden, Merhum Hasan Hüseyin Tezcan kızı, Hüseyin Güntürk eşi, Hatice GÜNTÜRK. Cenazesi; 08.02.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Belkaya mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Depremzede Sultan ŞAHİN ve bebeği Atabey ŞAHİN

Aslen; Çakmak mahallesinden olup. Halen Hatay’ da ikamet eden, Merhum Ali Tekiner kızı, Ömer Tekiner ve Önder Tekiner kardeşleri, Depremzede Sultan ŞAHİN ve bebeği Atabey ŞAHİN. Cenazesi; 08.02.2023 tarihinde saat;11:00’de Çakmak mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Meryem ESENER

Aslen; Ereğlili olup. Halen Yunuslu mahallesinde ikamet eden. Merhum Durmuş ve Hatice Esener kızı, Zeki, Sema, Seher ve Meral kardeşleri, Meryem ESENER. Cenazesi; 08.02.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Ulu camiden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster