Ana Sayfa VEFAT EDENLER 3 Şubat 2023 317 Görüntüleme

03.02.2023 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Yusuf YILDIRIM

Aslen; Ereğlili olup. Halen Ereğli’ de ikamet eden. Abdülmecit oğlu, Kaya, İbrahim ve Cemil kardeşleri, Balıkçı Adem eniştesi ve Balıkçı Azime Yıldırım eşi, Deniz ve Mecit babaları, Belediyeden emekli Çarşı esnaflarından Çaycı Yusuf YILDIRIM. Cenazesi; 03.02.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Emine YORGANCI

Aslen; Şanlıurfalı olup. Halen Ereğli’ de İstasyon Caddesi Bahar Apartmanında ikamet eden, Merhum Ali Eskici kızı, Zeynel ve Şemsi kardeşi, Mehmet, Ali ve Nilgün anneleri, Çarşı esnaflarından Abdurrahman Yorgancı eşi, Emine YORGANCI. Cenazesi; 03.02.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hatice DEMİRCİOĞLU

Aslen; Belceağaç mahallesinden olup. Halen Hacı Mutahir mahallesinde ikamet eden. Sanayi esnaflarından Marangoz Rahim Demircioğlu eşi, Salih, Ayşe, Ayfer, Hakan ve Özkan Demircioğlu anneleri Hatice DEMİRCİOĞLU. Cenazesi; 03.02.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Çerkez mezarlığında defnedildi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster