Ana Sayfa EREĞLİ 23 Ocak 2023 156 Görüntüleme

Musa Yılmaz’dan Üç Aylar Mesajı

Ramazan-ı şerifin müjdecisi, rahmet ve mağfiretin üzerimize yağdığı, huzur ve sükunun kalplerimizi kuşattığı, bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı anlardır Üç aylar.

Hasretle yolunu beklediğimiz Onbir Ayın Sultanı, rahmet ve mağfiret iklimi Ramazan ayının haberdarı üç aylara bizleri ulaştıran Yüce Rabbimize sonsuz hamd ve senalar olsun.

Üç aylar, yaratılış payemizi düşünme, sorumluluklarımızı hatırlama, gidişatımızı gözden geçirme, manevi yönden kendimizi yenileme, hâlimizi hâlden hâle çevirme zamanıdır.

Üç ayların başlangıcı olan bu günde, duaya, tövbeye sarılmaya, neticesinde affa ve bağışlanmaya talip olalım.

Bu duygularla, başta Ereğlili hemşehrilerimizin üç aylarını tebrik ediyor, üç ayların Türk-İslam alemine ve insanlığımıza barış ve huzur ortamını getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Av.Musa YILMAZ – MHP Ereğli İlçe Başkanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster