Ana Sayfa EREĞLİ 21 Ocak 2023 162 Görüntüleme

Dursun’dan Üç Aylar Mesajı

Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, üç ayların başlaması vesilesi ile bir mesaj yayımlayarak, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak bilinen üç ayları kutladı.
“Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Başkan Zübeyir Dursun, mesajında şunları söyledi:
“Üç Aylar ve kandiller insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, birlik ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Yüce Allah’a bizleri bu mübarek aylara ulaştırdığı için şükürler olsun. Bu özel gecelerin, gönüllerimize huzur, insanlığa barış ve dünyaya adalet getirmesini diliyorum. Bu vesile ile tüm İslam âleminin üç aylarını tebrik ediyorum. Gelişini heyecanla beklediğimiz nadide zamanlar olan mübarek üç ayların milletimize ve tüm insanlığa sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Cenab-ı Hak, Recep ve Şaban ayını mübarek kılsın ve bizi Ramazan’a kavuştursun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EREĞLİ’NİN ŞAMPİYONU VAR

EREĞLİ’NİN ŞAMPİYONU VAR

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster