Ana Sayfa VEFAT EDENLER 20 Ocak 2023 377 Görüntüleme

20.01.2023 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Hacı İsmail YILMAZ

Aslen; Emirgazi / Kolukman yaylasından olup. Hacı Doruncu damadı, Naci, Hüseyin, Mustafa ve Ahmet Doruncu enişteleri, Hacı Şükrü Yılmaz oğlu, Hacı İsmail YILMAZ. Cenazesi; 20.01.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Aydınlar camiinden alınarak Aydınlar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Muammer EROL

Aslen; Emirgazi / Gölören mahallesinden olup. Halen Bodrum´ da ikamet eden. Merhum Dede Erol oğlu, emekli Polis memuru Muammer EROL. Cenazesi; 20.01.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Gölören mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Muammer AKYILDIZ

Aslen; Kutören mahallesinden olup. Halen Cahı mahallesinde ikamet eden. Merhum Dede Akyıldız oğlu, Suhule, Hamiyet, Ercan, Cumali ve Bahri kardeşleri Muammer AKYILDIZ. Cenazesi; 20.01.2023 tarihinde cuma namazını müteakip Fatih camiinden alınarak Cahı mezarlığında definedildi.

Vefat Eden – Prof. Dr. Mehmet Ergun ÖKSÜZ

Aslen; Ayrancı / Ağızboğaz köyünden olup. Halen Ankara´ da ikamet eden, Av. Abdullah ve Emine Öksüz oğlu, Yusuf ve Nevra ağabeyi, Hira ve Abdullah babası, Ayşe Öksüz eşi, Prof.Dr. Mehmet Ergun ÖKSÜZ. Cenazesi; 19.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster