Ana Sayfa VEFAT EDENLER 19 Ocak 2023 224 Görüntüleme

19.01.2023 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


Vefat Eden – Hacı Arslan YENİGÜN

Aslen; Selanik muhacirlerinden olup. Halen Ereğli’ de ikamet eden, Halil oğlu, Ramazan, Aynur ve Ereğli Belediyesi personeli Fatih Yenigün babaları, Hacı Arslan YENİGÜN. Cenazesi; 19.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Adem TATOĞLU

Aslen; Ereğlili olup. Halen Cinler mahallesinde ikamet eden, Merhum Saffet Tatoğlu oğlu, Nebi Tatoğlu kardeşi, Meliha, Cemile, Zeliha, Nevriye ve Sümeyye babaları Adem TATOĞLU. Cenazesi; 19.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Tekke Camiinden alınarak Cinler mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Narin POLATLI

Aslen; Halkapınarlı olup. Halen Deli Mahmutlu mahallesinde ikamet eden. Ali İhsan Polatlı eşi, Merhum Fevzi Girgin kızı, Uğur Girgin kardeşi, Narin POLATLI. Cenazesi; 19.01.2023 tarihinde saat;11:00’de evinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Murat KALKAN

Aslen; Karapınar / Besci köyünden olup. Halen Ereğli’ de Eti mahallesinde ikamet eden. Şevket ve Veli Kalkan ağabeyi, Orhan oğlu Murat KALKAN. Cenazesi; 19.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Besci mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Prof. Dr. Mehmet Ergun ÖKSÜZ

Aslen; Ayrancı / Ağızboğaz köyünden olup. Halen Ankara’ da ikamet eden, Av. Abdullah ve Emine Öksüz oğlu, Yusuf ve Nevra ağabeyi, Hira ve Abdullah babası, Ayşe Öksüz eşi, Prof.Dr. Mehmet Ergun ÖKSÜZ. Cenazesi; 19.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Kiraz KOÇAK

Aslen; Delimahmutlu mahallesinden olup. Halen Delimahmutlu mahallesinde ikamet eden. Abdurrahman Koçak eşi, Ali, İbrahim, İmdat, Meryem, Emine, Seyran, Perihan ve Neslihan anneleri, Mahmut Çelik kızı, Kiraz KOÇAK. Cenazesi; 19.01.2023 tarihinde öğleden sonra Delimahmutlu mahallesi mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster