Ana Sayfa VEFAT EDENLER 13 Ocak 2023 193 Görüntüleme

13.01.2023 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


Vefat Eden – Sultan YEŞİL

Aslen; Melicek mahallesinden olup. Halen Mersin’ de ikamet eden. Ahmet Yeşil eşi, Züleyha Metinoğlu annesi, Mehmet Metinoğlu kayınvalidesi Sultan YEŞİL. Cenazesi; 13.01.2023 tarihinde Mersin’ de defnedildi.

Vefat Eden – İbrahim YAŞA

Aslen; Kutören mahallesinden olup. Halen Namık Kemal mahallesinde ikamet eden. Mustafa oğlu, Erkan, Serkan, Ercan, Fadime ve Hicran babaları Havvaana eşi İbrahim YAŞA. Cenazesi; 13.01.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Fatih camiinden alınarak Cahi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Fadime Figen ÖZ

Aslen; Ayrancı / Divle köyünden olup. Hikmet ve Halime Öz kızı, Ümit Oprukçu, Ülkü Öz ve Muzaffer Öz kardeşi, Kübra ve Büşra Oprukçu teyzesi, Hüseyin Oprukçu baldızı Fadime Figen Öz. Cenazesi; 13.01.2023 tarihinde Cuma namazından sonra Ulu camiinde kılınacak cenaze namazını müteakip meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Memduh UZERKEK

Aslen; Emirgazi / Öbektaş mahallesinden olup. Halen Ereğli’de Mimar Sinan mahallesinde ikamet eden. Merhum Hacı Emin oğlu, Hatice, Nimet, Cuma, Bedia, Hasan ve Hürmet babaları Memduh UZERKEK. Cenazesi; 13.01.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Fatih camiinden alınarak Çerkez mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Salih ESER

Aslen; Selanik muhacirlerinden olup. Halen Çömlekçi mahallesinde ikamet eden. Reşit oğlu Salih ESER. Cenazesi; 13.01.2023 tarihinde ikindi namazına müteakip Zambasan mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster