Ana Sayfa VEFAT EDENLER 11 Ocak 2023 199 Görüntüleme

11.01.2023 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Nusret GÜMÜŞ

Aslen; Ayrancı / Karaağaç köyünden olup. Halen Ereğli´de ikamet eden. Kemal oğlu, Merhum Kemal, Seçkin, Ümmügülsüm ve Güven babaları Nusret GÜMÜŞ. Cenazesi; 11.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ayrancı / Karaağaç köyü mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hacı ŞİMŞEK

Aslen; Hortu mahallesinden olup. Şıh Ahmet oğlu, Yasin, Ramazan, Ahmet, Yasemin, Eşe, Nuran ve Şeyda babaları, Hacı ŞİMŞEK. Cenazesi; 11.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Hortu mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Yaşar KARABOĞA

Aslen; Bor / Kızılca mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de 500 Evler Mahallesi Menekşe sokakta ikamet eden. Merhum Mehmet Emin ve Elif Karaboğa oğlu, Mustafa, Narin, Gülbeyaz ve Kezban kardeşleri, Şengül, Zehra ve Lastikçi Murat babaları Hurdacı esnafı Yaşar KARABOĞA. Cenazesi; 11.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak 500 Evler mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ömer Ali ALAN

Aslen; Emirgazi / Öbektaş mahallesinden olup. Mahir oğlu, Rahime eşi, Şaban, Cuma ve Gülay babaları Ömer Ali ALAN. Cenazesi; 11.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Emirgazi / Öbektaş mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – İsa BAKKAL

Aslen; Halkapınar / Çakıllar mahallesinden olup. Halen Almanya´ da ikamet eden. Necati Tekemen kuzeni, Merhum Kamil Bakkal oğlu, İsa BAKKAL. Cenazesi; 11.01.2023 tarihinde öğleden sonra Batı Alagözlü mahallesi Yeşil camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster