Ana Sayfa EREĞLİ 10 Ocak 2023 179 Görüntüleme

EREĞLİ BELEDİYESİ VE MHP HARİCİNDE KİMSE ÖNEMSEMEDİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısı İle Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Yönetimi Ereğli’de Basın Mesleğini Sürdüren Basın Mensuplarına Günün Anlam ve Önemine Dair Ziyaretler Gerçekleştirerek Gazetecileri Unutmadı.

Ereğli Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Şafak Küçükşahin ve Ekibi İse Sabah Saatlerinde Ereğli’de Basın Mensuplarının İş Yerlerini Ziyaret Ederek Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Beyin Selamlarını ve Hediyelerini İleterek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladılar.

Ardından Akşam Yemeğinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ereğli’deki Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Araya Gelerek Gazetecilerin Tek Tek Gününü Kutladı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya ve Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz’a İlgi ve Alakalarından Ötürü Çok Teşekkür Ederiz.

Gönül isterdiki Diğer İlçe Başkanları ve Vekil Olma Yolunda İlerleyen vede siyaset İçerisinde Yol Alan Diğer Büyüklerimizde Aynı Erdemliliği Gösterseydi.

Ne Yazık ki Basının Kapısını Sadece İşleri Düşünce Çalıyorlar Böyle Olmamalı.

Ha Büyük Gazeteci Küçük Gazeteci Diye Ayrım Yapan Büyüklerimizde Var Onlarıda Anlamış Değilim Gazetecinin Güçlüsü Büyüğü Küçüğü Olmaz Gazetecinin Hepsi Aynıdır Neyse Fazla Uzatmak İstemiyorum Günümüzü Kutlayan Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum Hatırlanmak Gerçekten Çok Güzel Birşey.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster