Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 9 Ocak 2023 142 Görüntüleme

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri 2022 Yılında da Boş Durmadı

Ereğli’de bozuk yol bırakmamak adına merkez ve taşra mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmalarını 2022 yılında da sürdüren Ereğli Belediyesi, 2022 yılı boyunca Ereğli merkez ve taşra mahallelerde 56 bin ton sıcak asfalt çalışması yaptı.

Ereğli’de 190 personeli ile yıl boyu sahada olan Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt çalışmalarının bir bölümü ise uzun yıllar boyunca asfalt yapılmamış mahalle ve sokakları kapsıyor.

Merkez ve taşra mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmalarını yıl boyu devam ettiren Ereğli Belediyesi, 2022 yılında 56 bin ton sıcak asfalt çalışması yaparken, 35 bin metrekare de soğuk asfalt kaplaması yaptı. Sokak ve caddelerdeki yol yapım çalışmalarını kilitli taş ile de devam ettiren Ereğli Belediyesi, 4 bin ton yama çalışması, 295 bin 55 metrekare kilitli taş, 10 bin metre bordür çalışması, 125 bin ton alt temel çalışması, 40 adet metruk bina yıkımı, 2 adet muhtarlık binası ve 2 adet de köy konağını inşası gerçekleştirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster