Ana Sayfa VEFAT EDENLER 9 Ocak 2023 197 Görüntüleme

09.01.2023 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Hacı Azmi DALKILIÇ

Aslen; Karapınar / Oymalı mahallesinden olup. Ümit, Mehmet, Seyran, Osman ve Mustafa babaları, Hatipoğlu Mehmet oğlu Hacı Azmi DALKILIÇ. Cenazesi; 09.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Karapınar / Oymalı mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Sabri BEDDEMİR

Aslen; Ayrancı / Karaağaç köyünden olup. Halen Antalyada ikamet eden. Sümerbanktan emekli, Merhum Şekibe eşi Serap, Şule ve Cüneyt babaları Sabri BEDDEMİR. Cenazesi; 09.01.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Ayrancı / Karaağaç köyü mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ayten KALE

Aslen; Çayhan mahallesinden olup. İzzet ve Saniye kızı, Güllü , Ömer, Fethi, Mustafa, Kemal, Haşim ve Cumali kardeşleri, Ayten KALE. Cenazesi; 09.01.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Yukarı Çayhan mahallesi mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster