Ana Sayfa VEFAT EDENLER 20 Kasım 2022 218 Görüntüleme

20.11.2022 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


Vefat Eden – Vural KOÇAK

Aslen; Taşbudak mahallesinden olup. Halen Şinasi mahallesinde ikamet eden. Ali Koçak oğlu. Ömer Koçak, Siyah Demirkol, Merhum Ramazan Koçak, Emine Yılmaz, Ayşe Güray, Bülent Koçak ve Levent Koçak kardeşleri Vural KOÇAK. Cenazesi; 20.11.2022 tarihin de öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Yaşar ÖZYÜREK

Aslen; Hacı Memiş mahallesinden olup Halen Hacı Memiş mahallesinde ikamet eden. Selanik Muhacirlerinden Ahmet oğlu, Mustafa, Ahmet, Gülhan ve Gülşah babaları Yaşar ÖZYÜREK. Cenazesi; 20.11.2022 tarihin de saat;10:00’da Hacı Memiş mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ayşe AKGÜL

Aslen; Büyükdede mahallesinden olup Merhum Ali Akgül eşi, Berber Duran Akgül annesi, Ali Akgül babaannesi, Ayşe AKGÜL. Cenazesi; 20.11.2022 tarihin de saat;10:00’da Devlet hastanesinden alınarak Büyükdede mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Raziye YURTMAN

Aslen; Halkapınar / Nenek mahallesinden olup. Halil Hoca eşi, Yabel, Cumali, Abidder ve Meryem Yurtman anneleri Hacı Raziye YURTMAN. Cenazesi; 20.11.2022 tarihin de öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Nernek mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Fahrettin ÇAKAR

Aslen; Ereğli’li olup. Merhum Burhanettin oğlu, Ramazan, Şevki, Gülseren, Pembe ve Bahar kardeşleri, Ferdi, Füsun ve Filiz babaları, Fahrettin ÇAKAR. Cenazesi; 20.11.2022 tarihin de öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Cahı mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster