Ana Sayfa VEFAT EDENLER 5 Kasım 2022 216 Görüntüleme

05.11.2022 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


Vefat Eden – Dursun CÖMERT

Aslen; Yeni Zengen mahallesinden olup. Halen Ereğli’ de Talatpaşa mahallesi Altın Şehir konutlarında ikamet eden. Veteriner Hekim Ali Cemal Cömert, Zeynep, Zahide ve Uzay Cömert babaları, Eczacı Yasemin Cömert Kayınbabası Mehmet oğlu, Dursun CÖMERT. Cenazesi; 05.11.2022 tarihinde saat;12:00’de Yeni Zengen mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Şazimet ÖZDEMİR

Aslen;Kargacı mahallesinden olup. Kerim Hüseyin eşi Şazimet ÖZDEMİR. Cenazesi; 05.11.2022 tarihin de öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Durdane KOLAK

Aslen; Durlaz mahallesinden olup. Halen Almanya da ikamet eden.Merhum Mehmet Kalkan kızı, Merhum Ramiz Kolak eşi, Mustafa ve Nihal anneleri Durdane KOLAK. Cenazesi; 05.11.2022 tarihin de öğlen namazını müteakip Yıldızlı mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Nurcan TEPE

Aslen;Ereğlili olup. Halen Mersinde ikamet eden. Değirmenci Halil İbrahim ve Bahriye kızı, Ahmet Tepe eşi, Ömer ve Önder anneleri, Nurettin, Polis memuru Havva ve Nurhayat kardeşleri Nurcan TEPE. Cenazesi; 05.11.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Mersin / Büyük mezarlıkta defnedildi.

Vefat Eden – Mehmet ARAÇ

Aslen;Bulgurluk mahallesinden olup. Halen Çömlekçi mahallesinde ikamet eden. Seyit oğlu. Seyit, Hasan, Döndü, Teyfik ve Boran babaları, Mehmet ARAÇ. Cenazesi; 05.11.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Zeynep ÖZDİNGİŞ

Aslen;Ereğlili olup. Ahmet ve Şekure Dağlı kızı, Mustafa Özdingiş eşi, Nurteni, Nurşen, İlknur ve Orhan ablaları Zeynep ÖZDİNGİŞ. Cenazesi; 05.11.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Yıldızlı mahallesi mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster