Ana Sayfa EREĞLİ 29 Ekim 2022 208 Görüntüleme

Beyaz Kiraz Ana Okulunda 29 Ekim Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ülkenin Dört Bir Yanında Büyük Bir Coşkuyla Kutlanıyor.
Konya Ereğli Beyaz Kiraz Ana Okulunda da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Kapsamında Ana Okulu Minkleri Muhteşem Görsel Sundu.

Okulda Bulunan Her Sınıfın Minikleri Öğretmenleri ile Birlikte Bu Bayrama Büyük Bir Özveri İle Hazırlanıp Muhteşem Gösterilerini Okul Öğretmenlerine ve Velilere Sergilediler
Öğretmenler ve Veliler Tarafından Büyük Beğeni ve Coşkuyla İzlenen Minikler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının Anlam ve Önemini Kalplerinden Vurguladılar.

Velilerin Büyük İlgisini ve Beğenisi Çeken Minikler Yüzlerindeki Mutluluk ve Gülücük İfadeleriyle Adeta İzleyicilerini Büyülediler.

VELİLER AYAKTA ALKIŞLADI

Beyaz Kiraz Ana Okulu Minklerinin Muhteşem Gösterilerini İzleyen Okul Velileri Miniklerin Muhteşem Sunumunu Ayakta Alkışladılar.

Hazırlanan Program Hatıra Fotoğrafı Çekimiyle Sona Erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster