Ana Sayfa EREĞLİ 21 Ekim 2022 189 Görüntüleme

Ereğli’de Çeşitli Suçlardan Aranan 9 Kişi Yakalandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde emniyet ekiplerinin düzenledikleri uygulamalarda, eşitli suçlardan aranması buluna 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Ereği İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ereğli’de suç ve suçlularla mücadele uygulamaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarda, basit yaralama ve dolandırıcılık suçundan 8 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.Y., trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.B., uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak, satın almak ve kabul etmek suçlarından aranması olan L.İ., S.D., H.B.S. ve E.Y. isimli şahıslar, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 19 ay 25 gün kesinleşmiş hapsi bulunan E.K. isimli şahıs, hırsızlık suçlarından aranması olan C.B. isimli şahıs ve görevi kötüye kullanmak suçundan aranması olan Ö.Ç. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster