Ana Sayfa VEFAT EDENLER 12 Ekim 2022 187 Görüntüleme

12.10.2022 Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


Vefat Eden – Yusuf FİDAN

Aslen; Halkapınar / Kayasaray mahallesinden olup. Halen Ereğli’ de Atakent mahallesinde ikamet eden. Ali, İsa, Mustafa, Zübeyde, Hatice ve Fatma babaları, Merhum Eminana Fidan eşi, Yusuf FİDAN. Cenazesi; 12.10.2022 tarihinde saat;10:00’da Aydınlar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Selim ÜSTÜN

Aslen; Ereğlili olup. Sanayi esnaflarından Merhum Rasim Üstün oğlu. Şükrü Üstün kardeşi, Adile Üstün eşi, Rahim, Filiz ve Yiğit babaları, Selim ÜSTÜN. Cenazesi; 12.10.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Nihal CERAN

Aslen; Ereğlili olup. Halen Uğur Mumcu Caddesi Koçaklar Apartmanında ikamet eden. Merhum Mehmet Gökbudak ve Şazimet Gökbudak kızı, Hilmi Ceran, Pinar Ceran Karcı ve Şehime Ceran Özbedel anneleri, Nihal CERAN. Cenazesi; 12.10.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster