Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 5 Ekim 2022 184 Görüntüleme

Taş Evler’de İncelemelerde Bulundular

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı Ereğli Taş Evler Bölgesinde İncelemelerde Bulundu.

Yıllardır Ereğli’nin Kanayan Yarası Olan Taş Evlerde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun Girişimleri Sonucunda Taş Evler Bölgesinde Başlayan Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ederken Başkan Oprukçu ve Kaymakam Çakıcı Bölgede İncelemelerde Bulundu.

Başkan Hüseyin Oprukçu ” Şehrimizde kör nokta bırakmama, metruk alanların amaçları dışında kullanımının önüne geçme ve bu alanları hemşerilerimizin huzurla kullanabilecekleri sosyal alanlara dönüştürme noktasında Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde yaptığımız gibi Taş Evler’de de Korkut Ata Sosyal Tesisleri adını verdiğimiz alanda gerçekleştirdiğimiz restorasyon çalışmalarımızı Kaymakamımızla birlikte inceledik. Allah’ın izniyle huzur şehri Ereğli’nin inşası noktasında Ereğli’mize layık eserler bırakmaya kararlıyız ” İfadelerine Yer Verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster