Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 28 Eylül 2022 179 Görüntüleme

BAŞKAN OPRUKÇU MİNİKLERİN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

Ereğli Beyaz Kiraz Ana Okulu Öğrencileri, Okul Müdürü Zehra Yalama, Sınıf Öğretmenleri ve Okul Velilerinden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya Ziyaret Gerçekleşti.

Okul Müdürü Zehra Yalama Geçmiş Zamanda Beyaz Kiraz Ana Okuluna Ereğli Belediyesinin Yapmış Olduğu Hizmetlerden ve Ne Zaman Belediyeden bir İsteklerinin olduğunda geri çevirilmediklerini ve her daim okulun İsteklerini yerine getirdiklerini dile getirerek teşekkürlerini sundu.

“MİNİKLER PARK İSTEDİ”


Beyaz Kiraz Ana Okulu Minikleri Okullarının Bahçelerinde oynayacak çocuk parklarının olmadığını ve bahçelerinde park olması isteklerini hep bir ağızdan başkan Oprukçu’ya söylediler.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Miniklerin İsteklerini Geri Çevirmedi Beyaz Kiraz Ana Okulu’na Oyun Parkı’nın Yapılması İçin Gerekli Talimatları Verdi.

OKUL VELİLERİ KAMELYA İSTEDİ

Beyaz Kiraz Ana Okulu Velileri Okulun Bahçesine Kamelya İsteklerinin Olduğunu Başkan Oprukçu’ya Belirttiler Başkan Oprukçu Kamelya İsteklerinide Geri Çevirmeyerek Ana Okuluna Kamelya İsteğininde Yerine Getirilmesi Doğrultusunda Gerekli Talimatları Verdi.

OPRUKÇU’dan MİNİKLERE HEDİYE

Kendilerini Makamında Ziyaret Eden Beyaz Kiraz Ana Okulu Miniklerine Ayrı Ayrı Teşekkür Eden Başkan Oprukçu Miniklere Hediye Taktim Ederek Çocuklar Bizim Geleceğimiz Yarınımız Her Bir Çocuğumuz Bizim İçin Çok Kıymetlidir İfadelerine Yer Verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster