Ana Sayfa VEFAT EDENLER 28 Eylül 2022 195 Görüntüleme

28.09.2022 Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


Vefat Eden – Derviş ÖZTÜRK

Aslen; Selvili mahallesinden olup. Halen Namık Kemal mahallesinde ikamet eden. Merhum Mahmut oğlu, Turgut, Erhan, Abdulkadir, Azime ve Esengül babaları Merhum Elif Öztürk eşi Derviş ÖZTÜRK. Cenazesi; 28.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Karagözler camiinden alınarak Selvili mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Mustafa DÜZ

Aslen; Erzurumlu olup. Halen Ereğli’ de Yenibağlar mahallesinde ikamet eden. Mehmet, Orhan ve Mahmut Düz babaları, Esnaf Sitesinden emekli Mustafa DÜZ. Cenazesi; 28.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Aydınlar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Sevim AKKAN

Aslen; Bulgurluk mahallesinden olup. Halen Konya’ da ikamet eden. Abidin Akkan eşi, Ümit ve Nazeli Akkan anneleri Sevim AKKAN. Cenazesi; 28.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Bulgurluk mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ayşe KADIOĞLU

Aslen; Taşbudak mahallesinden olup. Halen Yazlık mahallesinde ikamet eden, Süleyman ve Arzu kızı, Merhum Ali Kadıoğlu eşi, çarşı esnaflarından Mustafa, Abdullah ve İbrahim anneleri Ayşe KADIOĞLU. Cenazesi; 28.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Yazlık mahallesi mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster