Ana Sayfa EREĞLİ 18 Eylül 2022 196 Görüntüleme

Gazilere Anlamlı Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızı” ve “Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzü” temsilen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Ereğli Şubesine ziyaret gerçekleştirilerek Şube Başkanı Mehmet Emin ÖZYURT ve kahraman gazilerimizle görülmüştür.
Dernek ziyaretimiz yanısıra Eylül ayı başından beri Ereğli’de 69, Karapınar’da 20, Emirgazi”de 3 Halkapınar’da 4 olmak üzere toplam 96 gazimize hem ziyaretler ile hem de telefon görüşmeleri ile ulaşarak şanlı tarihimizin ebedi kahramanları, destansı tarihimizin yaşayan onur abideleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu diri tutan efsaneleri gazilerimizin
“19 Eylül Gaziler Günü” kutlanmıştır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülke için şehit ve gazi olan tüm ecdada saygı, minnet, rahmet ve şükran duygularımız ifade edilmiştir.


Konya Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster