Ana Sayfa EREĞLİ 15 Eylül 2022 243 Görüntüleme

Zafer Partisinden Ereğli Gündem’e Ziyaret


Ereğli Zafer Partisi ilçe başkanı Remzi Yücel ve yönetiminden Ereğli Gündem internet gazetesi genel yayın yönetmeni Kemal Özgenç’e ziyaret
Başkan Remzi Yücel ve yönetiminin yaptığı ziyarette Ereğli ve Ülke Gündemi hakkında konuşuldu.

Ereğli’deki sorun ve sıkıntıları dile getiren başkan Remzi Yücel biz çözüm odaklı bir yönetim olarak geliyoruz yönetimimiz gençlerden oluşmaktadır gençlerimize önem veriyoruz Zafer Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımıza tüm hızımızla başladık sizlere teşekkür ediyorum bizi kabul ettiğiniz için çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.

Ereğli Gündem İmtiyaz Sahibi Kemal Özgenç Zafer Partisi İlçe Başkanı Remzi Yücel ve Yönetimine Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Ederek Parti Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim ifadelerine yer verdi.

Gerçekleşen programda HaberKırk2 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Yıldırım’da Yer Aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster