Ana Sayfa VEFAT EDENLER 15 Eylül 2022 213 Görüntüleme

15.09.2022 Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Kenan AKTÜRK

Aslen; Bulgurluk mahallesinden olup. Halen Adana´ da ikamet eden. Yusuf oğlu, Mezunet, Ramis, Rafet, Nahit, Kemal ve Hüseyin kardeşleri, Zeliha, Mine, Bilge ve İlker babaları, Döndü eşi Kenan AKTÜRK. Cenazesi; 15.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Adana´ da defnedildi.

Vefat Eden – Nazmiye BALOĞLU

Aslen; Halkapınarlı olup. Halen Halkapınar´ da ikamet eden. Merhum Mehmet kızı, Ayşe, Derviş Ahmet, Saliha, Nazif, Bahriye ve Arif anneleri, Mehmet Baloğlu eşi, Nazmiye BALOĞLU. Cenazesi; 15.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Halkapınar Ağa camiinden alınarak Halkapınar’ da mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Mahi TUNCER

Aslen; Kutören mahallesinden olup. Halen Kutören mahallesinde ikamet eden. Halim, Adem, Osman, Mesut ve Ahmet anneleri, Mehmet eşi, Mahi TUNCER. Cenazesi; 15.09.2022 tarihinde saat 11:00´ de Kutören mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Mehmet TEZCAN

Aslen; Kutören mahallesinden olup. Halen Cahı Mahallesinde ikamet eden. Fırıncı esnaflarından Şaban ve Ayşe Tezcan oğlu, Okan ve Osman Tezcan kardeşi Mehmet TEZCAN. Cenazesi; 15.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Fatih camiinden alınarak Çerkez mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Dursun DEMİREL

Aslen; Kars / Arpaçay ilçesinden olup. Halen Ereğli´ de Orhangazi mahallesi Mesut evlerde ikamet eden. Rasim, Leyla, Hülya, Melike ve Meral babaları, Cengiz ve Yunus dedeleri, Çarşı esnaflarından Demir Dökümcü Dursun DEMİREL. Cenazesi; 15.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hüseyin KÖŞŞEKOĞLU

Aslen; Ayrancı / Çat köyünden olup. Halen Ereğli´ de Cinler mahallesinde ikamet eden. Sadettin, Rasim, İbrahim, Ergün ve Ümmügülsüm babaları, İbrahim oğlu Hüseyin KÖŞŞEKOĞLU. Cenazesi; 15.09.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ayrancı / Çat köyü mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster