Ana Sayfa EREĞLİ 10 Eylül 2022 187 Görüntüleme

EREĞLİ’YE 21 DOKTOR BİRDEN ATANDI

Ereğli Devlet Hastanesi’ne 5’i Uzman Doktor, 10’u Pratisyen Doktor Olmak Üzere Toplam 15 Doktor ataması, Ereğli İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 6 Pratisyen Doktor ataması ile birlikte Ereğli’mize Toplam 21 Doktor ataması yapılmıştır.

Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun Yaptığı Açıklamada;

‘’İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda Ereğli Devlet Hastanemize Uzman Doktor olarak;
1 adet Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
1 adet Ortapedi ve Travmoloji Uzmanı
1 adet Göz Hastalıkları Uzmanı
1 adet Çocuk Hastalıkları Uzmanı 
1 adet Acil Tıp Uzmanı ve 10 adet Pratisyen Doktor ataması yapılmıştır. Aynı zamanda İlçe Sağlık Müdürlüğümüze de 6 adet Pratisyen doktor ataması yapılmıştır.

Bölge Milletvekilimiz Halil Etyemez ile birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemize toplam 21 Doktor ataması yapılmıştır.

Ereğli’miz adına Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya Genel Başkan Yardımcımız Sn. Leyla Şahin Usta’ya, İl Başkanımız Sn. Hasan Angı’ya, Bölge Milletvekilimiz Sn. Halil Etyemez’e ve tüm Konya Milletvekillerimize teşekkür ederim’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster