Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 13 Ağustos 2022 195 Görüntüleme

Korkut Ata Sosyal tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Uzun yıllardır harabe halinde olan uyuşturucu yuvasına tuvalet haline dönen ve Gülbahçe mahallesinin kanayan yarası olan taş evlerde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun girişimleri ve talimatlarıyla kısa süre önce restorasyon çalışmaları başlamıştı.
Çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Çalışmaları Yerinde İnceledi Başkan Oprukçu ” Korkut Ata Sosyal Tesisleri yapım çalışması kapsamında Taş Evler’de restorasyon çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı yerinde inceleyerek personellerimizle bir araya geldik” ifadelerine yer verdi.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Uzun Yıllardır Atıl Halde Olan ve Tüm Pisliklerin Yuvası Haline Dönüşen Ereğli’nin En Gözde Mahallelerinden Biri Olan Gülbahçe Mahallemizin Kanayan Yarasına Çare Olan ve Buraya Güzel Bir Eser İnşa Edecek Olan Başta Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya ve Emeği Geçen Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ederiz İfadelerine Yer Verdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster