Ana Sayfa EREĞLİ 21 Temmuz 2022 351 Görüntüleme

Özel Eğitim Sınıfı Belceağaç’a Taşınıyor

Konya’nın Ereğli ilçesi Dumlupınar Ortaokulu’nda bulunan 50 kişilik özel eğitim sınıfı, ilçeye 20 km uzaklıktaki Belceağaç Mahallesinde bulunan Tahir Civil İlkokulu’na taşınıyor. Özel eğitim gören öğrencilerin taşınmasına ise veliler tepki gösterdi, kararın durdurulmasını istediler.

Dumlupınar Ortaokulu bünyesinde özel eğitim gören yaklaşık 50 öğrencinin taşımalı sistemle Belceağaç Mahallesine gönderilecek olmasına tepki gösteren veliler,

“Öğrencilerimizi biz kendi imkanlarımızla okula getirip götürüyorduk. Şimdi çocuklarımız servisle Belceağaç Mahallesine gidecekler. Birçoğumuz çocuklarımız için okul çevresinden ev tuttuk ve süreli çocuklarımıza yakın olduk. Çocuklarımız da durumları gereği ailelerine yakın olmaları gerekli. Alınan bu kararın durdurulmasını, en azından şehir merkezinde bir okula verilmesi istiyoruz” dediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

“İLÇEMİZE, HAYIRLI OLSUN”

“İLÇEMİZE, HAYIRLI OLSUN”

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster