Ana Sayfa EREĞLİ 11 Temmuz 2022 192 Görüntüleme

Ereğli AK Parti’de Bayramlaşma Programı Gerçekleşti

Ereğli AK Parti İlçe Başkanlığında Gerçekleşen Bayramlaşma Programına Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanı, Ereğli Gençlik Kolları ve Yönetimi, Meclis Üyeleri, Ereğli STK Başkanları, Mahalle Muhtarları ve Çok Sayıda Parti Üyeleri Katıldı.

Konya Milletvekili Halil Etyemez Program Konuşmasında Ereğli’ye Yapılan ve Yapılacak Olan Hizmetler Hakkında Bilgiler Paylaştı.

Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun “Bu güzel bayram coşkusunu kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, aziz milletimiz ve tüm insanlık için huzura, esenliğe ve sağlıklı günlere vesile olmasını temenni ediyor, kurban bayramınızı en içten dileklerimlerimizle kutluyorum” İfadelerine Yer Verdi.

Vekil Etmeyezin Konuşmalarının Ardından Bayramlaşma Programına Geçilerek Partililerle Bayramlaşıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EREĞLİ’de YANGIN

EREĞLİ’de YANGIN

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster